Annons
Annons

Vad glad man blir när saker blir så där bra när man jobbar tillsammans.


hall-yxa-ved-mormorsglamour_3Ateljén var tänkt att både jag och min sambo skulle få ett ställe att använda och vi hade helt olika utgångspunkter. Hans var att ha ett garage där han kunde köra in bilen och en bastu. Min var att ha ett ställe att skapa och arbeta, men som även skulle fungera som bostad för barnen när de blev äldre.

Annons

Man vet hur bostadssituationen ser ut här i Stockholm. Så när vi ändå byggde så stort extrahus passade vi på att bygga det så att det enkelt kan användas som bostad framöver.hall-yxa-ved-mormorsglamour_5Jag är så glad för att vi hade så olika önskemål för resultatet blev suveränt. Vi använder huset mer än vi tänkt och bastun fungerar inte som förråd utan används mer flitigt än vad jag hade kunnat föreställa mig. Och de säger att det tar tre hus innan man lärt sig tillräckligt och kan bygga sitt drömhus och jag förstår varför. För man lär sig så otroligt mycket på vägen.

Men några mer hus ska inte byggas. Här hade vi tänkt att bo för ett bra tag framöver och det ska bli så skönt att ha en sommar utan måsten och projekt. Bara möjlighet att stanna upp, bjuda över vänner och njuta av det som vi byggt upp under så många år.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar