Annons
Annons

Vad som fick följa med hem från Artipelag.

mineral-deodorant-vulkansten-olivtval-artipelag-mormorsglamour

Berättade tidigare om mitt besök hos Artipelag, såklart slank det med några fina saker hem från shoppen. Eller helt ärligt så tog jag dem inte såklart, jag betalade för mig 🙂 Jag använder ganska mycket riktig tvål hemma och försöker att ta bort den flytade tvålen så mycket jag kan.

Annons

För först och främst så tycker jag att det är vackert, sen så håller den i all evighet och det känns så mycket bättre för miljön än all denna flytande tvål som försvinner i ett nafs.
mineral-deodorant-vulkansten-olivtval-artipelag-mormorsglamour

En svart vulkansten att skrubba sig med och en mineraldeo som räcker i all evighet, var de andra sakerna som följde med hem. Tänk att det redan finns så många bra och vackra saker i naturen som man kan använda istället för många av de produkter som finns i butikerna, som både är skadlig för människan och miljön. Och det blir så tydligt för en annan som har känslig hy att det är oftast det som är så naturligt som möjligt som kroppen mår bäst av.

Ha en fin dag nu 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar