Annons
Annons

Veckan som flög iväg….

Oj! vad förra veckan gick undan, hann med hälften av vad jag skulle hunnit med. Men det var en otroligt rolig vecka och nu har en ny vecka börjat med chans att hinna ikapp det som jag borde ha gjort förra.

Annons

Veckan började med ett litet tips till bullbaket. Att sätta plastfolie över degen som jäser, så jäser degen lättare tack vare fukten som stängs in.

Konservburken som klätts in i magasin, fungerar nu som blomkruka. Jag kommer att spinna vidare på denna teknik i veckan och även visa er hur man gör.

Lite mer konservburks upcycling visades. Här har jag gjort en robot av konservburkar, piprensare och träkulor. Toppen att göra tillsammans med de små.

Veckans nätkärlek sändes över till papperspysselbloggen Minieco, som även gjort dessa skuggfigurer och ofta delar med sig av gratis mallar och fina beskrivningar.

Veckans inspirerande DIY var denna fina trästubbe som Sugar & Cloth gjort.

Det var en sammanfattning av förra veckan… nu sätter vi igång med denna!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar