Annons
Annons

Veckan som gått

Denna vecka har blandats med betong, virkning och återbruk. Diamantbetong dekorationerna fick äntligen dokumenterats, trots att det varit klara i något halvår eller så. Mormorsglamours första instruktionsvideo släpptes om hur man virkar mormorsrutor. Hjärnan går på högvarv nu, videobeskrivningar öppnar upp en helt ny värld, så även sånt som känts krångligt tidigare att visa med bara bilder, kommer nog att visas med videobeskrivningar istället.

Annons

Nätkärlek sändes över till bloggaren Johanna med Hannis hem, det är hon som gjutit de vackra ljuslyktorna i betong. Veckans inspirerande DIY och återbruk står Lana Red för, med det vackra lastpallsbordet.

Ha en riktigt fin söndag nu!

kram

Helena

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar