Annons
Annons

Veckan som gått

Himlar! nu är även denna vecka över. Trots att jag mest om dagarna ligger i sängen och inte kommmer så mycket längre, så har även denna vecka försvunnit snabbt. En del pyssel har hunnits med såsom de trasiga mjukisbyxorna som syddes om till prydnadskudde och krukdekorationen i filt. Mormorsglamour har även synts i Trendensers IPad magasin och Nätkärlek har sänds över till bloggen Noe på hjertet.

Annons

Ta hand om er och ha en riktigt riktigt fin söndag.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar