Annons
Annons

Veckan som gått

Denna vecka har det stickats julkulor och jag har fortfarande bara kommit halvvägs med första. Det är tur att det är ett tag kvar innan granen får flytta in här hemma. Det har bakats saffransbullar med vaniljcreme och receptet hittar ni här. Sen har jag även hälsat på min gamla folkhögskola och kommer i sommar att hålla kurs i hur man startar och driver en blogg.

Annons

Veckans inspirerande DIY stod Cherry blossom blog för, med den fina adventskalendern och hos Skeppsholmens fastighetsmäkleri hittade jag fina mäklarbilder på en läcker lägenhet där man tillverkat sitt egna bord.

I helgen har det snickrats rejält på kommande garage och ateljé! Så himla kul! har tom fått vara med i dag och sätta panel för vi fick barnvakt. Det är häftigt att se hur det växer fram och jag ser fram emot när jag kan flytta ut i ateljén och skapa.

Vad har ni haft för er?

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar