Annons
Annons

Veckan som gått

Lördag och ett tag sedan jag skrev om det som inspirerat mest under veckan som gått. Men denna vecka så föll mina ögon på just dessa bilder.

Efter att ha sett inredningen på den franska restaurangen Copenhague. Så blev jag inspirerad till att ta itu med vår långsmala hall på övervåningen, och göra något liknande. Där känns det som att det behövs en hel del textilier för att dämpa ljudet som studsar upp från den öppna trappan. Tänker att en heltäckningsmatta på golvet, liknande denna och tunga gardiner från golv till tak skulle råda bot på en del av ljudet och göra att det blev mer ombonat. Det enda jag har lite svårt för, är heltäckningsmattor och hur man rengör dem när smutsen är framme. För er som har erfarenhet av heltäckningsmattor får ni gärna dela med er av era bästa tips.

Annons
matplats

Bild: Restaurant Copenhague

Den här bilden från Frama Studio i Köpenhamn är så fin i all sin enkelhet. Tänk att ha såna här vackra trägolv hemma. Det skulle förgylla vilket hus eller lägenhet som helst. Drömmen är att någon gång köpa sig ett gammalt hus och under de tråkiga linoliumgolvet hitta riktigt fina gamla golv. Sannolikheten är nog inte så stor. Men drömma kan man alltid göra.

frama studio

Eftersom det här är en blogg med inriktning på pyssel och DIY projekt. Så måste såklart sånt komma med i veckans mest inspirerande. Och vem vill inte pyssla ihop sin egna discobolls Pinata? Så cool, men hade jag själv gjort den, vet jag inte om jag hade slagit sönder den. Den hade nog fått hänga som dekoration i barnens rum.

piñata disco ball

Bild: Studio DIY

Så i tisdags började 7:an sända programmet Superskaparna. Ett måste för oss pysseltokiga. Och många av de tävlande känner man igen från bloggvärlden.

superskaparna

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

2 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar