Annons
Annons

Veckans mest inspirerande

En av veckans mest inspirerande lägenheter står Scandinavian Homes för. Älskar den gråa platsbyggda bokhyllan som fyllts med massor av olika föremål.

snygg bokhylla vardagsrumStyling: Scandinavian Homes, fotograf Kronfoto

Och vad vore en sammanfattning av veckan utan mat? The Merrythought bjuder på recept med pommes frites gjorda på sötpotatis. En annan som älskar sötpotatis måste absolut testa detta!

Annons

baked sweet potato fries recepie

Min kollega Pella Hedeby slutar aldrig att inspirera med fina IKEA hack. Här har hon gjort en magsinshylla av bänkskivor och tavellister. Superfin!

IKEA hack hyllaFotograf: Karl Andersson styling Pella Hedeby

Sen är vårens Formex över för denna gång och det jag tar med mig därifrån och som inspirerade mig mest var detta träningsredskap formgiven av Mattias Stenberg för Tingest. Så snygga Kettlebells, som absolut skulle få stå framme här hemma. Så bra, nu vet jag vad sambon ska få i present nästa gång.

tingest kroppsbyggaren

Ha en riktigt fin söndag nu! Själv ska jag krypa upp i soffan och sträckkolla någon serie.

 

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar