Annons
Annons

Vegetarisk måndag 3 vegetariska recept med sötpotatis

Idag så är det måndag och min ambition med dennna bloggen var att varje måndag publicera ett vegetariskt recept. Av någon konstig anledning så har jag svårt att hålla mig till ett visst koncept, så det rann ut lite i sanden. Men jag tänkte bjuda på 3 olika vegetariska recept som jag tidigare gjort. Alla recept innehåller sötpotatis, som är en av mina favorit rotfrukter. Den är så söt och god i smaken så det mesta blir gott med det i. Hoppas ni hittar något som inspirerar till kvällens middag.Recept på Sötpotatis- och Chilisoppa 

Annons


Recept på vegetarisk gratäng med sötpotatis och Chevre

Recept på Grönsakssoppa

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

1 kommentar

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar