Annons
Annons

Vegetariska dagen idag: Här kommer några recept för hungriga magar

I dag är det vegetariska dagen och då tänkte jag passa på att plocka fram några guldkorn ur receptarkivet. För det finns så mycket god mat man kan laga utan att äta kött.

En av de bästa sakerna man kan göra när man har massa rester över är enligt mig pizza. Det är så tacksamt, man lägger på tomatsås och slänger på saker som man gillar tillsammans med lite ost. Här är recept på min Man tager vad man haver pizza.

Annons

recept vegetariskt

Sen jag var liten så har tortellini varit en av mina favoritsaker att äta. Kunde då äta den helt som den var utan tillbehör. Ja, faktiskt till och med okokt 🙂 Nu för tiden kräver jag lite mer tillbehör och gärna att den är färsk och kokt. Tortellini med mozzarella, pesto och soltorkade tomater.

vegetariskt recept

Till den goda tortellinin så kan man även göra lite bröd att doppa i olivolja, salt och peppar. Här är ett riktigt gott bröd: Oliv och fetaostbröd

recept vegetariskt

Ingen bra måltid är riktigt hel utan en efterrätt och denna är fortfarande en av mina favoriter, fastän det var flera år sedan jag fick receptet av Dagmars kitchen. En himmelsk dessert : Trifle à la Dagmar med mascarponekräm och vaniljäppelkompott

vegetariskt recept

Hoppas att jag kunde inspirera er lite till att laga vegetariskt. Ha en fin onsdag nu så hörs vi av i morgon.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar