Annons
Annons

Vi ska få en till medlem i familjen…

I November så fick jag ett överraskande besked. Att vi skulle bli en till i familjen. Nu så har halva tiden gått och vi var i måndags på rutinultraljudet och allt såg bra ut. Graviditeten har löpt på förvånansvärt bra, har inte ens varit illamående en endaste dag. Så var det absolut inte med mina äldre barn, kommer verkligen ihåg hur illamående man var. Det enda som varit är att jag har varit extremt allergisk mot nästintill allt!! Men även det har gett med sig nu. Och förutom en stor mage, så mår jag just nu bra.

Annons

Ska bli spännande att uppleva en liten bebis med två stora killar här hemma. Det kommer vara 8 och 10 år i ålders skillnad mellan bebisen och syskonen.

gravid vecka 20

Är inte den som är särskilt van vid att ta en selfie, ska jag vara helt ärlig, så blir jag lika fumlig med mobilen varje gång. Och det är så nära att den åker i marken, för jag förstår fortfarande inte hur man lyckas hålla mobilen rakt samtidigt som man fotograferar 🙂 🙂 men vad gör man inte för en magbild. Som ni förstår så kommer denna mage bli stor… eftersom jag bara är i v 20. Tycker den är alldeles lagom nu. Nu kan man fortfarande röra sig.

gravid vecka 20

och vad blir det då, undrar så många…. jo en kille till! Det syntes väldigt tydligt.

gravid vecka 20

DELA (0)
PINNA (0)

3 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar