Annons
Annons

Video: Så enkelt är det att skära i glas och göra ett eget växthus eller kanske en vas?

Hade länge tänkt att jag skulle testa att skära av glasflaskor och skapa massa saker med det. Men det var inte förrän jag gick Fia Sjöströms kurs i glasskärning som jag lyckades ta mig för och insåg både hur enkelt det är men också hur svårt det är att få till det där perfekta snittet, eftersom glasflaskornas väggar ofta varierar i tjocklek, så kan det ibland vara trixigt att få till den där kanten. Men jag tycker verkligen att ni ska testa. 

Här är det främst mitt lilla växthus, där jag planerat krasse som får stå i köket och krassen frodas som aldrig förr. 

[youtubeplay id=”KI7RW8DEUNU” size=”large”]

 Och här kommer videon med en Helena vars glasögon håller på att trilla av näsan hela tiden 🙂 Men ett tips är att ha på sig glas- eller skyddsglasögon utifall det åker iväg några glasbitar.

Annons

Vad man mer kan göra förutom växthus. Tja, bara fantasin sätter gränser. Mitt mål här hemma är att göra dricksglas av vinflaskor.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar