Annons
Annons

Vilken toppenkväll!

I går kväll så mötte jag ett stort gäng bloggare och stylister på Riche och tog en drink innan Elle Decoration Swedish Awards satte igång. Så kul att få träffa alla igen <3

Sen bar det av mot Berns där festen och prisutdelningen skulle äga rum.

Annons

elle decoration 2017

Väl inne var det dags att vandra på röda mattan… eller snarare gröna mattan. Känner mig aldrig särskilt bekväm framför kameran, trivs så mycket bättre bakom. Så jag var glad att jag hade Anna Elzer Oscarsson vid min sida. Som också fick pris för årets hemmapryl med hennes vackra keramik på Rum galan som ägde rum ungefär samtidigt.

elle decoration 2017

Något som jag blev så otroligt glad över var att det första priset som delades ut på galan var Årets bloggare, det var så kul att det var det första priset som delades ut. Det visar på att det vi gör uppskattas och än gladare blev jag för att det var Jannice med Add Simplicity som tog hem priset. Grattis!!

EDSDA-431

Efter prisutdelningen var det så klart dags för dans! och det är ju bland det bästa jag vet! Att vara ute med sina vänner och dansa. Dessutom under dessa vackra kristallkronor.

elle decoration 2017

DJ:n spelade 90 tals klassiker hela kvällen. Så det var som att komma tillbaka till ungdomsgården.

Ja som ni förstår så var det en toppenkväll!

EDSDA-425

Bild 2 Frank Nordenberg / Bild 3 & 5 David Thunander /  1 & 4 Helena Nord

 

 

 

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar