Annons
Annons

Vill genast plocka fram en gammal skivspelare och gamla LP skivor

LP skivor i hylla

Styling: Edin Memic Kjellvertz Foto: Andrea Papinin för Elle Decoration 

Vissa bilder bara etsar sig fast på näthinnan och en av de bilderna som gjort det ett tag nu är denna. Vi har massor av LP skivor som just nu står i förrådet och samlar damm. Det känns så tråkigt.

Annons

För det är något visst med att plocka fram en riktigt bra LP skiva och höra det där bruset innan skivan går i gång. Får man till det så här snyggt så är inte det fy skam heller. Det blir som en egen liten inredningsdetalj.

Tyvärr så har skivspelaren försvunnit för flera år sedan. Men nån gång ska jag ta itu med detta projekt och skapa mig en alldeles egen liten skivhörna. Ställa till med en festkväll där alla gäster får ta med sig sina bästa skivor. Så kan vi sitta där på golvet och dricka vin resten av natten och prata gamla minnen.

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar