Annons
Annons

Vintageinspiration från Hemnet

En av de bästa sakerna på helgen är att få äta en lång frukost och samtidigt läsa tidningen i lugn och ro. Det är en av de där stunderna i vardagen som betyder så mycket. Att få sitta där mittemot den där som man tycker så mycket om, prata igenom veckan som gått och njuta av god frukost, diskutera politik, familjen och framtidsdrömmar.

Annons

Det är stunder som de som gör att man orkar köra på resten av veckan. En del som definitivt läses extra noga är Magasinet, med veckans bostadsannonser. I lördags sprang jag på denna lilla skönhet.

Det där bordet… så snyggt! Turkost med den där rätta slitna ytan och de bruna trästolarna som tar ner den vita inredningen och skapar en bra balans.

Riktigt snygg brädvägg. Nånting sånt här skulle jag kunna tänka mig att bygga köksluckor av. Det ska helst vara lite mer väderpinat dock. Ser ni den lilla fruktlådan i trä som fungerar perfekt som sängbord och kuddarna i jeanstyg. Perfekt för dig som har urvuxna jeans som ligger och skräpar. Sy en kudde av dem vet ja 🙂

Bilder: Hemnet

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar