Annons
Annons

Vissa möten i livet, ger så mycket mer!

När jag stickar är det som att tiden stannar upp, jag hinner tänka, ta in och reflektera över livet. Över de där fina stunderna, som ger livet en extra guldkant.

Just nu är det som ett lyckorus i hela kroppen, en sån där vacker känsla efter ett möte med en fin person. Det är så häftigt med vissa möten och vissa människor. Fastän man inte känner dem, så kommer man dem nära på en gång. Tanken var inte alls att vi skulle prata om livet, tanken var att vi skulle prata layout och hemsidor och det gjorde vi, men sen  snubblade vi in på livet.

Annons

Fastän personen mitt emot mig egentligen inte är någon som i vanliga fallet öppnar sig så lätt och skriker ut sin livshistoria, så fick jag det där förtroendet… det här stannar mellan dig och mig men vi  behövde aldrig ens uttala de orden. Och man ger och tar och delar en liten bit av sitt egna liv. I förtroende, för att man litar på den fina människan som sitter mittemot.

Förtroenden och möten med andra, det är en sån upplevelse som kan få mig att vara glad i flera dagar och känna tacksamhet inför livet.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

4 kommentarer

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar