Annons
Annons

zetas med mamma och mormor

I helgen var vi hos Zetas trädgård jag, mor och mormor tog en fika och strosade runt. Alltid lika vackert och inspirerande. Den där lampan studiolampan är en av mina favoriter. Lite för dyr för min plånbok bara, så jag fortsatte att beundra den på avstånd.

Annons

Ledsen för några dagars frånvaro men här är det full fart bakom kulisserna, imorgon ska jag träffa upp Karin och Gina från The Creative Collective och vi ska filma en himla massa kul saker. Ska försöka att bjuda på en liten glimt.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

Kommentera

profilbild_helena_nord_hogerspalt

Jag heter Helena Nord och min största drivkraft med min DIY blogg är att inspirera andra till att skapa med händerna. Bloggen handlar om DIY (do it yourself), pyssel, inredning och recept.

Utan min limpistol, färgpensel och skruvdragare i hand känner jag mig vilsen.

Jag arbetar som fotograf, bloggare och DIY inspiratör och hjälper företag med att skapa inspirerande bilder med DIY tema.

Ni hittar mig även på

www.enformavnord.se

Facebook: facebook.com/mormorsglamour

Instagram: @mormorsglamour

Pinterest: DIY Helena NordAnnons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Annons

Laddar